Selskapet til Vitenskapenes Fremme
 
Selskapet til Vitenskapenes Fremme

Les denne eposten online

 

Kjære venner,

Bærekraftsutdannelse Hva er det, og trenger vi det?

Tid og sted: Christie Kafe (universitetsaulaen), onsdag 19. april klokken 19-20:30. Gratis.

Bærekraftsutdannelse

Hva tenker de unge om klima og hva gjør skolene?

Kjellrun Hiis Hauge er professor i klimadanning og bærekraft ved Høgskulen på Vestlandet(HVL) og er ansatt i et toårig professorat finansiert av Sparebanken Vest. Hun er interessert i danning og bærekraft i skoleundervisning, særlig fra et demokrati-perspektiv.

Thea Gregersen er forsker ved NORCE og spesielt interessert i folks holdninger og følelser knyttet til klimaendringene. Hun er koordinator for Klima-og miljøgruppen i Norsk Medborgerpanel, som samler inn data om nordmenns klimaholdninger tre ganger i året.

Samtalen ledes avIngjald Pilskog, førsteamanuensis ved Høgskulen på Vestlandet.

Arrangementet er gratis og åpent for alle

Arrangementet er gratis og åpent for alle.


Tilbud om gratis medlemsskap

Takk for at du har meldt deg på Selskapets epostliste. Dette setter vi stor pris på, og vi vil gjerne takke deg ved å tilby et gratis medlemsskap i foreningen. Fordelen for oss er at et digitalt medlemsregister er enklere å administrere - fordelen for deg er at du som medlem vil få rabatt på betalingsarrangementer, stemmerett på årsmøtet, og bidrar til at foreningen lever. Og om du ønsker det, kan du smykke epostsignaturen med "Medlem av Selskapet til Vitenskapenes Fremme, https://vitenskapenesfremme.no". Ganske stilig, ikke sant?

Skjema for innmelding finner du her.


Vårens program

Vårens program kan nå lastes ned i vakkert utskriftsvennlig format. Du må gjerne henge det opp på lunsjrommet og kjøleskapet hjemme.



Beste hilsen,
Magnus Vollset, generalsekretær

Ønsker du å melde deg av nyhetsbrevet, klikk her.